top of page

Rólunk

Bemutatkozunk

A Pentaton Művész- és Koncertügynökség Közép-Kelet Európa legrégebbi, Magyarország első privát művészügynöksége. Alapítója négy híres operaénekes, Kincses Veronika, Gulyás Dénes, Kováts Kolos és Polgár László, valamint egy nemzetközileg elismert impresszárió, a Budapesti Tavaszi Fesztivál, majd a Thália Színház későbbi igazgatója, a Rózsavölgyi Szalon ügyvezető és művészeti vezetője: Zimányi Zsófia.

Történetünk

Kezdetekben cégünk elsősorban operaénekesek és művészeti együttesek külföldi közvetítésével foglalkozott, később tevékenységi körét egyre szélesítve koncertszervezés, zenés színházi művek képviselete, rendezvényszervezés, nemzetközi koprodukciós projektek létrehozása volt a középpontban.

GMS_5124.JPG
logo.png
rozsavolgyi.png
alapítók2.jpg

A Pentaton Művész- és Koncertügynökség alapítói 

PR-marketingtől a szervezésig

Szoros együttműködést ápolunk az egyik legnagyobb

hazai kulturális portállal és magazinnal, a Fidelioval.

Új lehetőségek nyíltak így, hogy kulturális területen, különleges módon, összetett szolgáltatást nyújtsunk a

PR-marketingtől a szervezésig. További állandó együttműködő partnerünk a Rózsavölgyi Szalon, szívesen ajánljuk ki előadásaikat vendégjátéknak, a Szalon pedig nagyszerű rendezvényhelyszínként is funkcionál. 2021 áprilisában megnyílt irodánkban a Pentaton Hangstúdió.

Professzionális hozzáállásunknak, kiterjedt baráti szakmai kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a kulturális élet legkiválóbb szereplőivel dolgozhatunk együtt.

bottom of page