top of page

Művészmenedzsment

Teljes körű menedzsment
koncert- és rendezvényszervezés, pr, marketing, brandépítés, sajtókapcsolatok

Végtelenül szeretjük és tiszteljük a művészeket, többekkel szoros barátságot ápolunk. Nagyon örülünk, hogy sok nagyszerű művésszel dolgozhattunk és dolgozunk együtt, legyen szó csak egy projektről vagy akár több éves menedzselésről.

Művészek teljes körű menedzsmentjét intézzük, beleértve a koncert- és rendezvényszervezést, brandépítést, marketinget, sajtókapcsolatokat, pr-tevékenységet és minden típusú ügyintézést, ami egy művész tevékenysége körül felmerül.

Rendezvényszervezési felkéréseink által pedig ügyfeleinknek egyéb személyre szabott szereplési, fellépési lehetőségeket tudunk biztosítani.

VER_7762.jpg

Referenciák

DSC_0455.jpg
Miklósa Erika 
exkluzív menedzsment

Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar koloratúrszoprán opera-énekesnő. Több mint 15 éven át intéztük exkluzív menedzsmentjét a művésznőnek, s számtalan felejthetetlen produkciót hoztunk közösen létre.

Érdi Tamás 
Prima Primissima-díjas zongoraművész 
erditamas_01_matheandrasfoto.jpg

Számos varázslatos koncertet álmodtunk és valósítottunk meg Tamással, az Ulmi Dunafesztiválon való fellépésen keresztül a MÜPÁ-ig, ahol Rév Lívia világhírű zongoraművésszel lépett a színpadra.

Nagy Dániel Viktor & Hrutka Róbert _93B9
Nagy Dániel Viktor és Hrutka Róbert 
koncertsorozat (2018)

Felhangolva címmel koncertturnét szerveztünk, amelyen hol közös szerzeményeiket, hol a Nagy Dániel Viktor által írt dalokat adták elő. A könnyűzenei műfajok között kalandozó koncerten felbukkantak korábban játszott és sokak által ismert nagysikerű slágerek is, mint pl. a Without our Skin Keaton Simonstól vagy Bereményi Géza és Cseh Tamás Bárány az üres lakásban című dala Hrutka Róbert hangszerelésében.

Tóth-Vajna Zsombor 
billentyűshangszer-specialista és karmester
Tóth-Vajna Zsombor 2017 Esterházy kastél

A régi billentyűshangszer-specialista és karmester Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar zenész generáció kiemelkedő alakja. (2017-2018)

Kokas_Vasary_ATT3300_SimonAttila_foto.jp
országjáró koncertsorozat megrendezése (2016)
Kokas Katalin és Vásáry Tamás 
Szentpéteri Csilla 
Láttad-e már a zenét? Ifjúsági koncertsorozat (2015-2016)

Zenei műfajokon átívelő országos ifjúsági koncertsorozatot szerveztünk, helyi alap- és középfokú művészeti iskolákban tanuló diákok, zenetanárok bevonásával, LED-falakon látható zenére komponált filmekkel, különleges látványvilággal gazdagítva a műsort. 

Szentpéteri Csilla.jpg
912.jpg
Bársony Bálint Magyar Rhapsody Projekt
Artisjus és Fonogram díjas szaxofonos, zenész, zeneszerző
Kelemen Kvartett 
országos koncertkörút (2014)

Hét vidéki várost érintő országos koncertkörútat szerveztünk. Az esti koncertek előtt az együttes egyórás matinékoncertet adott fiataloknak, amelyeken szabadon beszélgetve vezették be őket a komolyzene és a kvartettmuzsika rejtelmeibe. A diákok megismerkedhettek a hangszerekkel, és ízelítőt kaptak az esten felcsendülő művekből. 

MRP_foto_barsonybence.jpg
bottom of page